Κανονισμοί – Πολιτική Αρχοντικού

Άφιξη από τις 12:00 έως 16:30.

Αναχώρηση μέχρι τις 11:30. Οι αιτήσεις για check-out αργότερα μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της ρεσεψιόν και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα βάσει της πληρότητας. Μπορεί να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Για κρατήσεις πάνω από 10 δωμάτια ,μπορεί να ισχύει διαφορετική πολιτική και διαφορετικές χρεώσεις (τιμές group).

ΔΩΡΕΑΝ ακύρωση. Οι προκαταβολές για κρατήσεις που ακυρώνονται έως και 15 ημέρες πριν την άφιξη, επιστρέφονται κανονικά (το ποσό της προκαταβολής μείον ταχυδρομικά, έξοδα τράπεζας, ή online πύλης επεξεργασίας πληρωμών, εάν υφίστανται).

Σε περίπτωση ακύρωσης μιας κράτησης εντός της περιόδου 15 ημερών πριν από την άφιξή σας, θα χρεωθείτε το 30% του συνολικού ποσού της κράτησης (= όλο το ποσό της προκαταβολής).

Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστο το ποσό της προκαταβολής και η κράτηση θα ακυρώνεται.

Σε περίπτωση αλλαγής/μείωσης αριθμού διανυκτερεύσεων μιας κράτησης εντός της περιόδου 15 ημερών πριν από την άφιξή σας, θα χρεωθείτε το 50% του ποσού της κράτησης που αφορά στις μέρες που ελαττώθηκε η κράτηση.

Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα.

1 παιδί κάτω των 2 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, σε μία βρεφική κούνια.

1 μεγαλύτερο παιδί ή ενήλικας χρεώνεται 10 EUR ανά νύχτα και ανά άτομο για 1 επιπλέον κρεβάτι. Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια/βρεφικές κούνιες σε ένα δωμάτιο είναι 1 .

Οποιοσδήποτε τύπος επιπλέον κρεβατιού ή βρεφικές κούνιες παρέχονται κατόπιν αιτήματος και σχετικής επιβεβαίωσης από το κατάλυμα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση. Ωστόσο στα δωμάτια που υπάρχει τζάκι στον χώρο (δίκλινα- σουίτα), η χρήση του τζακιού χρεώνεται επιπλέον 10€.

Οι επιπρόσθετες παροχές δεν υπολογίζονται αυτόματα στο τελικό ποσό και πρέπει να πληρωθούν ξεχωριστά στη διάρκεια της διαμονής σας.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.