Ο ξενώνας

Ογδόντα δύο χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα, σε ένα καταπράσινο, αυθεντικό περιβάλλον, μέσα στην απόλυτη ησυχία των βουνών, το Αρχοντικό Βελούσι αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια διαμονή με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Βρίσκεται μέσα στο χωριό Αθαμανία, σε υψόμετρο 960 μέτρων με απρόσκοπτη θέα στον ορεινό όγκο της Πίνδου και δίπλα στον ήσυχο χείμαρρο Γαρδικιώτη.

Χτισμένο στο ορεινό στυλ της περιοχής, αυτό το μεγάλο αρχοντικό, τέλεια εναρμονισμένο με το περιβάλλον.

Το Αρχοντικό Βελούσι στεγάζει δέκα άνετα δωμάτια και μια ευρύχωρη δίχωρη σουίτα.

Ζεστή υποδοχή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Σας περιμέμουμε να σας φιλοξενήσουμε για να σας προσφέρουμε ευχάριστες και άνετες διακοπές.

  • Ξενώνας Αρχοντικό Βελούσι
  • Ξενώνας Αθαμανία
  • Πολυτελής ξενώνας στο βουνό. Αθαμανία Τρίκαλα
  • Δωμάτιο Σουϊτα Ξενοδοχείο
  • Εσωτερικός χώρος δωματίου
  • Μπάνιο δωματίου ξενώνας Αθαμανία

Οι υπηρεσίες μας

Υποδοχή

Υπηρεσίες Αποστολής / Λήψης Φαξ

24-ωρη ρεσεψιόν

Καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση

Δωρεάν πρωινό σε μπουφέ

Café - Μπάρ

Θέα στον ορεινό όγκο της Πίνδου

Πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του δωρεάν WiFi

Δωρεάν χώρος στάθμευσης

                         

Δραστηριότητες στην Αθαμανία

Δραστηριότητες για όλους

Στην Αθαμανία και με ορμητήριο τον ξενώνα μας, μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από δραστηριότητες στη φύση της περιοχής. Εκτός δρόμου οδήγηση, πεζοπορικές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε στην όμορφη αυτή περιοχή, σκι κ.α, να κάνετε μια βόλτα στην περιοχή, στον Αχελώο ποταμό, που απέχει 11 χιλιόμετρα από το κατάλυμα, μπορείτε να κάνετε canoe-kayak, rafting και monoraft.

Κυνήγι στην Αθαμανία

Το καλύτερο μέρος για κυνηγούς

Στην Αθαμανία και τις γύρω περιοχές, θα βρείτε κυνηγετικές ζώνες και ζώνες εκπαίδευσης σκύλων όπου μπορείτε να εξορμήσετε για κυνήγι στα πλούσια θηράματα της περιοχής

Από τον ξενώνα μας μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στην κυνηγητική περιοχή Κοζιακα (στην ελεγχόμενη κυνηγητική περιοχή ), Οδηγό – Εκπαιδευτή σκυλιών, Χώρο φυλάξεις σκυλιών, Λεωφορείο μικρό για διαδρομές και εκδρομές

Φιλοξενία ξενοδοχείου

Αξεπέραστη φιλοξενία

Στο ξενοδοχείο μας αλλά και σε όλη την περιοχή θα διαπιστώσετε την θερμή φιλοξενία τόσο τη δική μας όσο και των κατοίκων της περιοχή. Στη διάθεσή σας έχετε ένα ευχάριστο καθιστικό με τζάκι, πανοραμική θέα στα γύρω βουνά και ένα μπαρ για να πιείτε κάτι. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η τραπεζαρία όπου σερβίρεται καθημερινά το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό που αποτελείται από φρέσκα προϊόντα της περιοχής και σπιτικές σπεσιαλιτέ.